KOTISIIVOUS

Huolellinen ja laadukas

YLLÄPITOSIIVOUS

40€ /tunti

Hinta sisältää ALV 24% ja materiaalit. Jos kaipaat säännöllistä siivousta tämä on juuri sinulle sopiva. Vähintään kerran kuukaudessa oikeuttaa ylläpitosiivoukseen. Siivous sisältää pölyt vapailta pinnoilta. Keittiön pinnat, tasot, pienkoneet. WC/Kylpyhuone pinnat, tasot, wc-istuin. Lattioiden imurointi ja pesu. Otamme huomioon asiakkaan toiveet. (Petivaatteiden vaihto, mikron puhdistus, roskien vienti, kysy rohkeasti.)

KERTASIIVOUS

40€ /tunti

Hinta sisältää ALV 24% ja materiaalit. Kun et tarvitse säännöllistä siivousta tämä on oikea valinta. Siivous sisältää: Pölyt vapailta pinnoilta, imuroinnin, lattian pesun, WC/kylpyhuoneen pesu, keittiön tasot/pienkoneet/ovet. Otamme huomioon asiakkaan toiveet.

SUURSIIVOUS / JUHLASIIVOUS

40€ /tunti

Hinta sisältää ALV 24% ja siivousmateriaalit. Siivouksen sisältö: Pölyt kokonaisvaltaisesti. WC/kylpyhuoneen seinät, lattiat, lattiakaivo, kaappien pinnat ulkoa, sauna. Keittiön tasot, pinnat, pienkoneet, uuni ja hella. Lattioiden imurointi ja pesu. Otamme huomioon asiakkaan toiveet. *Juhlasiivouksessa mahdollisuus koristella asiakkaan materiaaleilla ja toiveiden mukaisesti.

MUUTTOSIIVOUS / RAIVAUSSIIVOUS

40€ /tunti

Hinta sisältää ALV 24% ja siivousmateriaalit. Keittiön kaapit sisältä ja ulkoa, jääkaapin ja pakastimen puhdistus, hellan/uunin puhdistus, liesituuletin ja tiskiallas. WC/Kylpyhuoneen seinät ja lattiat, lattiakaivo, WC-istuin, kaapit sisältä ja ulkoa, sauna. Pölyt/liat ovista, kaappien puhdistus sisältä ja ulkoa. Lattioiden imurointi ja pesu. Parvekkeen imurointi. Ikkunat sään salliessa, muutoin vain sisältä.

*Mahdollisuus pakata ja purkaa tavarat.

*Raivaussiivouksessa kotia ei ole siivottu kuukausiin ja/tai tavaraa on kertynyt niin paljon ettei kotona mahdu liikkumaan/asumaan. Silloin keräämme reilulla kädellä tavaraa ja teemme kodista paikan josta voi taas nauttia. Huolehdimme ylimääräisten tavaroiden hävittämisen asiakkaan luvalla ja puhdistamme kodin samalla tekniikalla kuin muuttosiivouksessa.

IKKUNOIDEN PESU

40€ /tunti

Hinta sisältää ALV 24% ja materiaalit. Siivous sisältää: Ikkunoiden pesun.

JÄRJESTÄMINEN

40€ /tunti

Hinta sisältää ALV 24% ja siivous materiaalit. Palvelu sisältää tavaroiden järjestämisen, asiakkaan tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Esim: keittiön järjestys, kaappien sisällön järjestys, makuuhuoneen järjestys, autotallin tai varaston järjestys. Käytämme asiakkaan olemassa olevia materiaaleja järjestykseen. Otamme huomioon asiakkaan toiveet.

AVUSTUS / OHJAUS

Kuuluu siivouksen yhteyteen. Arkisten asioiden hoitamisen avustus ja/tai ohjaus. Kun asiakkaalla on este toimiakseen arkisissa asioissa ja tarvitsee niihin avustusta tai ohjausta, esimerkiksi kaupassakäynti, yhdessä siivoaminen, suihkutus, ruoan laitto / leipominen. Otamme huomioon asiakkaan toiveet.

LISÄPALVELUT

0€

Siivouksen yhteydessä:

Ilmoita varauksen yhteydessä jos tarvitset lisäpalvelun.

ARVIOKÄYNTI

0€

Tulemme maksutta arvioimaan palvelun keston ja hinnan nähtyämme kohteen.