INFO:

 1. Kotitalousvähennys

  Kuulumme ennakkoperintärekisteriin. Voit olla mahdollisesti oikeutettu kotitalousvähennykseen. Työ on kotilaousvähennyskelpoinen.

 2. Työskentely työkohteessa

  Käytämme omia siivousaineita ja liinoja.
  Käytämme ensisijaisesti asiakkaan imuria ja lattianpesuvälineitä, mutta on mahdollista käyttää myös yrityksen omaa imuria ja lattianpesuvälineitä. Raivaussiivouskohteissa tavaroiten poisviemisestä ja oikeanlaisesta hävittämisestä veloitamme ylimääräiset kulut asiakkaalta.

 3. Maksut

  Lasku tai käteinen. Laskun eräpäivä 14 vuorokautta. Viivästyskorko 7% päivältä, alkaen eräpäivän suraavasta päivästä. Laskutus OP-pankki. Ennen seuraavaa käyntiä edellytämme edellisen maksun suorittamista. Ota yhteyttä puhelimitse jos haluat siirtää eräpäivää.

 4. Irtisanominen

  Tilaamalla meiltä et sitoudu mihinkään. Voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa. Sopimus on toistaiseksi voimassa.

 5. Peruutukset ja muutokset

  Peruutuksen sekä muutosten on tapahduttava viimeistään edellisenä päivänä klo. 14 mennessä. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.
  Ajan peruuminen tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä klo 14 mennessä. Käyttämättömästä ajasta lähetämme laskun (50%:sti kyseisen palvelun hinnasta).

 6. Lisäpalvelut

  Toteutamme asiakkaan toiveet emmekä veloita niistä erikseen. Haluamme olla reiluja ja rehellisiä asiakkaillemme. Näin syntyy luotettava asiakassuhde, joka on meidän arvojen mukaista.
  Lisää tietoa palveluiden sivussa.

 7. Matkakulut

  Matkakulut lisätään loppusummaan.
  Toimialue on Päijät-Häme ja lähialueet.

 8. Työnkesto

  Minimi aika on 1 tunti ja 30 minuuttia. Aika perustuu työn laajuudesta ja sisällöstä.

 9. Vahingot

  Vahingonkorvauksen kattaa meidän laaja vastuuvakuutus. Vahingosta ilmoitettava välittömästi ja tehtävä kirjallinen ilmoitus. Asiakkaiden ollessa paikanpäällä tehdään kirjallinen ilmoitus yhdessä.